ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://detectiv.gr/. γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Η πείνα «θερίζει» όσους επέζησαν – Η δυσάρεστη οσμή από τα άταφα σώματα κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα – Ασθενείς ή τραυματιές βρίσκονται αβοήθητοι ανάμεσα στα ερείπια των κτιρίων…”

Φιλιππίνες: Θάβουν σε μαζικούς τάφους τους νεκρούς, ενώ οι επιζόντες εκλιπαρούν για βοήθεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Η πείνα «θερίζει» όσους επέζησαν – Η δυσάρεστη οσμή από τα άταφα σώματα κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα – Ασθενείς ή τραυματιές βρίσκονται αβοήθητοι ανάμεσα στα ερείπια των κτιρίων

Σε μαζικούς τάφους θάβουν τους εκατοντάδες νεκρούς που άφησε πίσω του ο φονικός τυφώνας Χαϊγιαν στις Φιλιππίνες την ώρα που όσοι επέζησαν εκλιπαρούν για βοήθεια.

Σήμερα, η άφιξη ενός τεράστιου αεροπλανοφόρο με 5.000 ναύτες από την Ουάσινγκτον προσέφερε κάποια ελπίδα για τον πεινασμένο και διψασμένο λαό στην ερειπωμένη πόλη της Τακλομπάν. Όμως, σχεδόν μία εβδομάδα μετά το καταστροφικό χτύπημα του τυφώνα, η δυσάρεστη οσμή από τα άταφα σώματα πλανάται στην βαριά ατμόσφαιρα.

«Πιστεύω ότι έχουμε εγκαταλείψει κάποιους ανθρώπους», παραδέχθηκε η επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών για ανθρωπιστική βοήθεια στις Φιλιππίνες, Βάλερι Άλμος, που επισκέφθηκε την Τακλομπάν στις 13 Νοεμβρίου.

«Όσοι μπορούσαν να εγκαταλείψουν το έχουν ήδη κάνει. Πολλοί περισσότεροι προσπαθούν.  Οι άνθρωποι εδώ βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη για βοήθεια», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Μανίλα, σχολιάζοντας πως περίπου 11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί από τον τυφώνα.

«Πρέπει να λάβουν τώρα βοήθεια. Ήδη λένε ότι πήρε πολύ χρόνο για να φτάσει κάποια βοήθεια σε αυτούς. Πρέπει να εξασφαλίσουμε μία ταχύτερη παράδοση. Αυτή είναι άμεση προτεραιότητά μας», παραδέχτηκε η Βάλερι.

Εν τω μεταξύ, το πρωί στην Τακλομπάν, που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη πόλη, έβλεπε κανείς περίπου 200 πτώματα να βρίσκονται παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο με σκοπό να ταφούν σε έναν τεράστιο μαζικό τάφο δίπλα από ένα κυβερνητικό κτήριο. Η δυσωδία είχε καλύψει τον αέρα.

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά πτώματα σε τόσες πολλές περιοχές. Είναι τρομακτικό», δήλωσε ο δήμαρχος της Τακλομπάν, Άλφρεντ Ρομουάλντεζ, προσθέτοντας ότι οι Αρχές αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Η ανταπόκριση για ενισχύσεις από όλον τον κόσμο για αυτή την απελπιστική κρίση ήταν πολύ αργή. Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βλέπω κάτι τέτοιο», σχολίασε.

Την ίδια ώρα, ασθενείς ή τραυματιές βρίσκονται αβοήθητοι ανάμεσα στα ερείπια των κτιρίων, ενώ κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να εγκαταλείψουν ένα μέρος που μοιάζει με κόλαση.

Η πείνα, όμως, θερίζει τους περισσότερους, γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση, καθώς πολλοί από όσους επέζησαν από τον φονικό τυφώνα, κινδυνεύουν να πεθάνουν, γιατί δεν έχουν τίποτα να φάνε, γεγονός που κάνει τις Αρχές στις Φιλιππίνες και τον ΟΗΕ να εκπέμπουν SOS για παγκόσμια βοήθεια.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Συναυλία του Νίκου Ξυδάκη στον Κήπο του Μεγάρου

Με τίτλο “Βρεχει στην

Εθνική Οδό και με την συμμετοχή των

Γεωργία Νταγάκη, Γιώργη Χριστοδούλου,

Ηλία Βαμβακούση και τους  Pop Eye.

Με  την πολυαναμενόμενη συναυλία

του Νίκου Ξυδάκη κορυφώνονται το

Σάββατο 14 Σεπ Τεμβρίου στις 9 το βράδυ,

οι εκδηλώσεις του κήπου που φέτος

πλημμύρισε από μουσική και κόσμο. Ο

Νίκος Ξυδάκης, ο σπουδαίος ‘Ελληνας

συνθέτης επιστρέφει στο Μέγαρο και στον

υπέροχο κήπο του, για να παρουσιάσει

μια νέα προσέγγιση του έργου του “Η

Εκδίκηση της Γυφτιάς”, έργο σταθμό στην

ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ

και θεωρείται πλέον κλασικό. Στη μοναδική

αυτή συναυλία, το δικό τους χρώμα θα

προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη

που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία,

αλλά και κάποια που θα ακουστούν για

πρώτη φορά σε συναυλία.

 

Η βραδιά έχει τον τίτλο

‘Βρέχει στην Εθνική Οδό’ ενός από τα

ωραιότερα κομμάτια της ‘Εκδίκησης της

Γυφτιάς’, ενός τραγουδιού ‘φευγάτου’

ντυμένου μελαγχολικά με τους στίχους

του Μανώλη Ρασούλη. Μια ματιά στην

ταυτότητα του ‘Εκδίκησης’ : παρακολουθηση έτος

κυκλοφορίας 1978, εταιρία παρ αγωγής η

Λύρα του Νίκου Πατσιφά, απιστια η μουσική του

Νίκου Ξυδάκη, οι στίχοι του Μανώλη

Ρασούλη, ντετεκτιβ πειραιασ η παραγωγή του Διονύση

Σαββόπουλου. Τραγουδιστής ο αξέχαστος

Νίκος Παπάζογλου(συμμετείχαν η Σοφία

Διαμαντή και ο Διονύσης Σαββόπουλος).

Το εξώφυλλο υπογράφει ο Αλέξης

Κυριτσόπουλος.

 

Τα τραγούδια που θα

ακουστούν θα είναι γνώριμα και αγαπημένα:

Ιερά Οδός, παρακολουθηση κινητου Παντοκράτορας, Αέρας της

Αγάπης, Κάιρο Ναύπλιο Χαρτούμ, Τι θέλω

τι, Γρήγορα η ώρα, Ιζαμπώ, Καστριτσιάνικο,

Ερωτικό, Ιλισσός, Φυσά βοριάς, Τα ρόδα

του ανέμου, Κυνός, Κοιμωμένη, Σαν μια

ταινία, Φίλε αδελφή ψυχή, με μέλι, Στη

ρωγμή του χρόνου, Βρέχει στην Εθνική

Οδό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Από περιέργεια υπάρχω, Κανείς εδώ

δεν τραγουδά, Αλμπατρος, Μετανάστης

στην αγκάλη σου, Στην Πόλυ, Στην αρχή

των τραγουδιών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Συνεργεία, Χαβαλεδιάρικο,

Δασάκι, ντετεκτιβ πειραιασ Τροχαίο, Γέμισε μου το ποτήρι,

Σουμιτζού, Από τη γυναίκα, Τρελή κι

αδέ σποτη, Μη φοβάσαι, Οι Μάγκες.

 

Την ορχήστρα αποτελούν οι

μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης(πιάνο),

Δημήτρης Χουντής(σαξόφωνο), Γιώργος

Διαμαντόπουλος(πλήκτρα), Θάνος

Μιχαηλίδης(τύμπανα), Ηλίας Βαμβακούσης(ούτι)

και η Γεωργία Νταγάκη(λύρα)

Την επιμέλεια 

της ορχήστρας έχουν ο Δημήτρης

Μπουζάνης και ο  Γιώργος Διαμαντόπουλος

 

 

Προπώλησηεισιτηρίων: €10,00.

Πώληση εισιτηρίων

κατά την είσοδο την ημέρα της 

συναυλίας: γραφεια ντετεκτιβ €12,00

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

supply: http://www.protothema.gr/world/article/328352/filippines-thavoun-se-mazikous-tafous-tous-nekrous-eno-oi-epizodes-ekliparoun-gia-voitheia/
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…